Kul att du är nyfiken på profilfabriken.com.

Som inköpare av produktmedia är det svårt att greppa över vilket utbud av reklamartiklar som finns att välja på. Med hjälp av vårt verktyg har vi en publik sajt med direkta priser och i många fall även aktuella lagersaldon på artiklarna hos våra grossisters lager publicerade online. Sajten ger dig direkta priser inkl. tryck, brodyr eller annan förädling i realtid, allt efter som du själv konfigurerar din produkt. I kombination med en personlig och engagerad kundtjänst med gedigen erfarenhet av företagsprofilering är profilfabriken.com en aktör att räkna med.

Sajten är tillgänglig dynget runt, 365 dagar om året, så att du kan köpa dina reklamprodukter precis när det passar dig. Du får direkta priser, utan dolda avgifter, och Du, sortiment består av över 50 000 prissatta artiklar som du med lätthet beställer online – Smart, eller hur?

Många av våra konkurrenter jobbar med lägsta prisgarantier med friskrivningar i det finstilta, något vi inte sysslar med. Däremot har vi alltid låga priser på hela sortimentet, på riktigt.

Hos profilfabriken.com beställer du enkelt profilprodukter, reklampennor, giveaways och andra företagspresenter, precis när det passar dig.

Besök sajten profilfabriken.com redan nu. Vi ses!

profilfabriken logotype

Vad tycker kunderna om profilfabriken.com?